Over By-Lien

By-lien is opgericht door Annelien Lankhorst. De liefde voor handgemaakte producten had ik al op jonge leeftijd, maar na de geboorte van mijn zoon werd ik hier een stuk enthousiaster in. Met name het haken van baby producten en knuffels. Na de geboorte van mijn dochter werd het naaien van kinderkleding een grote passie!

Ook het zoeken naar goede kwalitatieve stoffen en garens vind ik erg leuk en belangrijk om te doen!

Ik haal veel energie uit producten maken. Voornamelijk om andere mensen er blij mee te maken. Hierdoor is deze webshop ontstaan. 

De kraambezoekboeken heb ik samen met mijn man gemaakt. 2 lieve schoonzusjes die samen een kindje kregen maar bijna nergens was er een super leuk vrolijk kraambezoekboek te vinden voor 2 mama's, daarom dachten wij: Dit gaan we zelf maken. En om de collectie compleet te maken hebben we er 5 gemaakt. Voor 5 verschillende gezinssamenstellingen. 

Door de stoere uitstraling van steigerhout vind ik het geweldig om dit te combineren met de baby producten om als aankleding voor op de baby/kinder kamer te gebruiken. 

3 dagen in de week werk ik als gastouder en staat ons huis open voor vrolijke kindjes die een fijne en gezellige dag willen beleven.

Deze kindjes vind de naam Annelien nog wel eens lastig en noemen mij daarom Lien. Ook word ik al jaren zo genoemd door mijn moeder en mijn vriendinnen. Hier door is de naar By-Lien ontstaan.